Autor Cultura
15 Juny 2014 a 14:00

Ballada de sardanes a Vallparadís amb la Cobla Popular de Barcelona

Han participat desenes de persones

Foto: Daniel Arús

Foto: Daniel Arús

Foto: Daniel Arús

Foto: Daniel Arús

La Plaça 11 de Setembre ha acollit aquest matí una ballada de sardanes amb motiu de la Festa Major de Vallparadís que ha reunit a desenes de persones decidides a ballar al ritme de la cultura popular, aprofitant la música de la Cobla Popular de Barcelona. Els participants han format diverses rotllanes al centre de la plaça i han donat alegria al barri de Vallparadís.

Així mateix, la Cobla Popular de Barcelona ha arribat a Terrassa amb un variat repertori, que ha començat amb la peça Sota el Mas Ventós, i ha continuat amb  Vigatana, Mar de Tossa, Sardanes a l’Havana, Ginesta Florida i Tiana.

Switch to mobile version