Autor El temps
23 Juny 2014 a 10:00

Sol, núvols i un Sant Joan passat per aigua

temps

Foto: Paquita Vallbé

Sol i núvols durant pràcticament tot el dia, tot i que en alguns moments tindrem el cel cobert, el cel estarà poc ennuvolat i les probabilitats de que es produeixin pluges són molt poques. Les temperatures seran agradables tot i que en certs moments la sensació tèrmica pot ser d’un parell o tres de graus més. Així la temperatura mínima se situa entorn als 22 graus mentre que la màxima arribarà al voltant dels 30 graus. La humitat relativa estarà entre el 58% i el 83%.

Per demà s’espera que hi hagi un lleuger descens de les temperatures amb que cels coberts que deixaran anar molt probablement tempestes i pluja. Aquest descens de temperatures es mantindrà molt probablement durant tota la setmana així com les pluges intermitents.

Switch to mobile version