Autor Societat
4 Juny 2014 a 14:30

Tertúlia-vermut sobre la clàusula sòl al Col•legi d’Advocats de Terrassa

El dia 6 de juny

Porta col·legi d'advocats de Terrassa

Entrada al Col·legi d’Advocats de Terrassa // Imatge del seu web

El proper 6 de juny, de 13h a 15h, es durà a terme a la sala d’actes del Col·legi d’Advocats de Terrassa una tertúlia-vermut sobre la clàusula sòl. Anirà a càrrec de Sergio Nasarre, catedràtic de Dret Civil de la Universitat Rovira i Virgili, director de la càtedra de Vivenda, magistrat suplent a l’Audiència Provincial de Tarragona i doctor europeu en dret i màster en Economia Immobiliària per la Universitat de Cambridge.

La xerrada tractarà tot el problema de les pràctiques de les entitats bancàries en el tema hipotecari, així com si aquestes pràctiques haurien de ser abusives per se o només quan van ser comercialitzades indegudament, si s’haurien de retornar les quantitats percebudes a causa de les clàsules sòl nul·les, què és i què no és abusiu en la negociació amb consumidors bancaris, i com està influint l’anomenada “robinprudència”, entre moltes d’altres qüestions.

 Cal inscripció prèvia online, aquí.

Switch to mobile version