Autor Cultura
27 Juny 2014 a 12:30

Torna la bicicletada popular pel Vallès

Serà el diumenge 29 de juny

Imatge cedida per Entesa per Sabadell

Imatge cedida per Entesa per Sabadell

Les Candidatures Alternatives del Vallès organitzen per setè any consecutiu la bicicletada popular pel Vallès aquest diumenge, 29 de juny. Tenen com objectiu reivindicar i defensar els camins, vies verdes i carrils bici, i per tant fomentar l’ús de la bicicleta com a alternativa de mitjà de transport. L’activitat és apta per a tots els públics i ciclistes.

Aquest any el punt d’arribada de la bicicletada serà el Parc Joan Oliver de Badia del Vallès, on tots els participants rebran esmorzar gratuït i un obsequi de record. Com sempre, els punts de sortida es distribueixen per tot el Vallès Occidental.

A continuació els punts de sortida i la previsió dels horaris d’aquest any

  1. Castellar del Vallès- 9:30h. Plaça Major
  2. Santa Perpètua de la Mogoda – 9:30h. Plaça de la Vila
  3. Rubí – 10:00h.Parc de Ca n’Oriol (Era)
  4. Ripollet – 10:00h. Parc del Riu Ripoll
  5. Sabadell – 10:15h. Plaça de Doctor Robert
  6. Cerdanyola del Vallès – 10:30h. Plaça Abat Oliba
  7. Badia del Vallès – 10:30h. Plaça de la Sardana
  8. Barberà del Vallès – 10:30h. Plaça de la Vila
  9. Final circuit urbà i esmorzar a Badia del Vallès, Parc Joan Oliver.

Les CAV les formen Alternativa Ciutadana de Rubí – ACR, Alternativa d’Esquerres per Badia – AEB, L’Altraveu de Castellar del Vallès, Compromís per Cerdanyola, COP – Compromís per Ripollet, Entesa per Sabadell, Esquerra Alternativa de Barberà – EAB.

Switch to mobile version