Autor Ensenyament
2 Juny 2014 a 17:00

Tres alumnes de l’Institut Matadepera i Montcau-La Mola guardonats per Treballs de Recerca

Van presentar-los al mNACTEC

Treballs de Recerca mNACTEC

Xavi Ros, director de l’Institut de Matadepera, una alumna guardonada, la tutora Maria Dolors, la regidora d’Ensenyament Carme Querol, dos alumnes més premiats, Ester Riba, directora del Montcau-La Mola, l’Alcaldessa Mireia Solsona, i el cap d’inspecció educativa Josep Planchería // Imatge del web de l’Ajuntament de Matadepera

Tres estudiants de l’Institut de Matadepera i el Montcau-La Mola han estat guardonats en la 14 edició dels Premis als Treballs de Recerca, certamen organitzat pel Centre de Recursos Pedagògics Vallès Occidental II, que premia als millors treballs dels alumnes de Matadepera, Terrassa i Viladecavalls.

Concretament, els premiats han estat Cristina Uroz i Albert Casanovas (Institut de Matadepera) i Berta Ruiz (Montcau-La Mola). Els primers pel seu treball “Experiment Soncube: Detecció de radiacions a l’estratosfera) i la segona per “Posem les piles a prova?”.

L’acte de lliurament es va celebrar el passat 28 de maig al Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) de Terrassa, on els alumnes van exposar els seus treballs.

Switch to mobile version