Autor Societat
28 Juny 2014 a 15:00

Valoració positiva del seminari anual de la Xarxa Europea de Centres de Formació Penitenciària

Germà Gordó va participar a la cloenda

Imatge del web de Generalitat de Catalunya

Imatge del web de Generalitat de Catalunya

El conseller de Justícia, Germà Gordó, va ser l’encarregat de fer la cloenda del seminari anual de la Xarxa Europea de Centres de Formació Penitenciària al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada.

Durant l’acte va senyalar la “clara vocació europeista del Departament de Justícia des dels seus inicis a través de la seva presència en diversos organismes internacionals i projectes europeus. D’aquesta manera, en l’àmbit de l’execució penal, el Departament de Justícia forma part de diverses organitzacions europees, com ara l’Europris, la Conferència Europea de la Probation i el Fòrum Europeu de Justícia Restaurativa. “Aquesta projecció internacional del CEJFE és bàsica per actualitzar i innovar en execució penal, a través de les seves activitats principals: la formació i la recerca”, va destacar  Germà Gordó, que va afegir que el Centre és, després de les universitats catalanes,“l’organisme català més visitat, amb més de 175.000 consultes i descàrregues”.

El CEJFE ha publicat al web de l’EPTA totes les infografies que contenen les principals dades de les administracions penitenciàries i de les escoles de formació dels territoris que formen part de la Xarxa Europea d’Escoles Penitenciàries (EPTA), i que s’han difós periòdicament des del mes de febrer.

 

Switch to mobile version