Autor Societat
30 Juny 2014 a 15:00

Viladecavalls i Vacarisses signen un acord de col•laboració per promocionar les activitats esportives

Es vol aprofundir en el treball i gestió conjunta d’accions

Cesca Berenguer i Salvador Boada

Cesca Berenguer i Salvador Boada // Imatge cedida per l’Ajuntament de Viladecavalls

Els Ajuntaments de Viladecavalls i Vacarisses van signar un acord de col·laboració per promoure l’activitat esportiva entre els dos municipis. La signatura va tenir lloc la setmana passada i el conveni té com a principal objectiu donar suport i aprofundir en el treball conjunt, l’aprofitament de les diverses infraestructures existents i la creació i gestió unida de programacions conjuntes.

L’acord el van fer efectiu Cesca Berenguer, alcaldessa de Viladecavalls, i Salvador Boada, alcalde de Vacarisses. D’aquesta manera, es permetrà l’ús del complex Camp Municipal de Futbol de Viladecavalls per dur-hi a terme activitats de l’Escola d’Iniciació de Futbol Base de Vacarisses.

A l’acord també s’hi inclou la cessió del camp al Club Esportiu Vacarisses cada dimarts i cada dijous de 17.30h a 19h. També seria vàlid aquest acord els dissabtes en funció dels horaris dels partits que juguin els diferents equips del Club de Futbol de Viladecavalls, durant tota la temporada que ve 2014-2015.

Així, l’Ajuntament de Vacarisses es compromet a consignar durant aquest període de temps una quantitat aproximada de 3.000 euros.

Switch to mobile version