Autor Economia
15 Juny 2014 a 12:00

Yaap ha presentat el seu primer servei, Yaap shopping, a Valladolid i Palma de Mallorca

Pròximament, a la resta de ciutats espanyoles

Imatge del web de Yaap

Imatge del web de Yaap

Yaap ha iniciat les seves operacions comercials amb el llançament del seu primer servei, Yaap shopping, a les ciutats de Valladolid i Palma de Mallorca. Durant els pròxims mesos els usuaris gaudiran d’aquest servei a la resta de ciutats espanyoles.

Yaap, l’aliança de CaixaBank, Banco Santander i Telefónica, té com a objectiu la creació de nous negocis amb el suport de la tecnologia que volen millorar el benestar de les persones mitjançant serveis globals, oberts i digitals.

Aquest servei és una xarxa de fidelització que permetrà que milers de botigues interactuïn amb els usuaris, i els ofereixen descomptes i promocions dels seus productes i serveis. Es tracta d’un servei pensat per a tota mena de comerços físics, des de botigues de roba a rellotgeries, gimnasos o perruqueries. A més, vol convertir-se en l’aliat del petit comerç en la digitalització i modernització de la seva activitat comercial.

La tecnologia de Yaap garanteix que ni els comerços ni els usuaris han de canviar els seus hàbits a l’hora de comprar i vendre. L’usuari pot pagar amb la seva targeta de sempre i automàticament se li generarà el descompte o la promoció.

Switch to mobile version