Autor Societat
11 Juliol 2014 a 16:15

Accident entre dos vehicles i un d’ells es queda amb el motor bloquejat

Intent de robatori a cops de martell

vehiclespolicia1_webAjuntament

Dos turismes van col·lidir al voltant de les set de la tarda al carrer Violinista Vellsolà. Els dos vehicles van quedar al mig del carrer i un d’ells amb el motor engegat i bloquejat, sense que es pogués aturar, pel que es va haver d’avisar als Bombers, tot i que abans de que arribessin finalment es va poder desconnectar l’entrada d’electricitat al motor i per tant va ser aturat.

Un dels implicats en l’accident va haver de ser atès per una ambulància ja que es queixava de dolor al coll i a la clavícula. El ferit va ser traslladat a Mútua de Terrassa.

Intent derRobatori a cops de martell

Un particular ha avisat aquesta matinada que uns individus estaven intentant perpetrar un robatori en un bar del carrer d’Anton Franch a cops de martell.

La policia ha enviat una dotació policial a la zona i aquesta ha observat com dos o tres individus sortien corrents en diferents direccions. Tot i haver forçat la porta de l’establiment, els delinqüents no van poder accedir a la caixa registradora i a les màquines i per tant l’interior estava en perfectes condicions. Dos dels individus han estat detinguts, un d’ells traslladat a Mútua de Terrassa i l’altre a les dependències policials.

D’altra banda, davant de l’establiment s’ha localitzat el vehicle amb el que pensaven fugir, i que era ple d’estris per utilitzar en el robatori. El vehicle ha estat traslladat també a les dependències policials.

Switch to mobile version