Autor Esports
18 Juliol 2014 a 16:30

Albert Carricondo i Albert Gargallo s’enduen l’Open de Catalunya per parelles de Frontennis

El torneig es va celebrar a les instal·lacions del CN Terrassa

ClubNatacio Terrassa 650

Albert Carricondo i Albert Gargallo van guanyar l’Open de Catalunya Masculí per Parelles de Frontennis de primera categoria celebrat el cap de setmana passat a les instal·lacions del CN Terrassa Pla del Bon Aire. La parella de Sant Fost es va imposar amb comoditat a la final, després d’un torneig igualat.

Per arribar a disputar-se a l’or, els santfostencs van haver de derrotar a les semifinals el duo format per Mario Cañada i Juanma Gargallo (25-16). A l’altre semifinal, l’egarenc Xavi Dalmases i el jugador del Roquetes, David Cano, es van adjudicar el seu passi a la final al derrotar per 25 a 22 la parella formada per Toni González i Guille Tiburcio. Malgrat la derrota, González i Tiburcio van ser capaços d’endur-se el bronze en el partit pel tercer i quart lloc derrotant per 22 a 18 el duo Cañada-Gargallo.

A la final, la parella Carricondo-Gargallo no van donar opcions al duo egarenc i es va imposar amb un resultat final de 25 a 16, reeditant el marcador que havia aconseguit a les semifinals. En segona categoria, Pol Dalmases i Xavi Amatller van superar a la final la parella formada per Javi Vázquez i Víctor Mondarai amb un contundent 25 a 1 i es van adjudicar l’or.

Switch to mobile version