Autor Cultura
2 Juliol 2014 a 14:30

Arriba al Centre Cultural el musical “T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré”

Una proposta teatral de Festa Major

Imatge de l'espectacle "T'estimo, ets perfecte, ja et canviaré"

Imatge de l’espectacle “T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré” // Imatge cedida pel Centre Cultural

El pròxim dilluns 7 de juliol, dins el marc de la Festa Major, el Centre Cultural de Terrassa acollirà el musical que va triomfar a Broadway, “T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré”.

L’obra tracta sobre els temes de parella, un argument que mai passa de moda, com es va poder comprovar en estrenar-se al Westside Theatre de Broadway l’any 1996 i mantenint-se en cartell durant 11 anys consecutius.

El musical de Joe DiPietro i Jimmy Roberts mostra el món de la parella amb una mirada irònica, fresca, gamberra, i tendra, a partir d’experiències que tothom ha viscut i que pot reconèixer fàcilment: la primera vita, el nuviatge, el matrimoni, l’arribada dels fills, la rutina, la crisi dels quaranta, o l’amor en la vellesa.

DiPietro i Roberts presenten l’espectacle amb una fórmula que combina diversos ingredients com ara l’humor, la tendresa, la ironia, i un punt de mala llet a ritme de jazz, foxtrot, rock, gospel, swing o country.

“T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré” va arribar fa tretze anys a Catalunya on va ser guardonada amb el Premi Max 2001 al Millor Musical, i ara, la periodista i directora teatral Elisenda Roca, n’ha fet una nova versió que va triomfar l’any passat al Teatre Poliorama de Barcelona i en la seva gira per Catalunya.

L’any passat, l’espectacle va tornar a ser guardonat, aquest cop amb dos premis, el Premi Butaca 2013 al Millor Musical, i a la Millor Actriu de Musical per a Mercè Martínez.

La gira del 2013 va comptar amb dues cares noves en el repartiment, el televisiu Iban Labanda, i l’actor terrassenc, Jordi Llordella, que van substituir Frank Capdet i Jordi Vidal. Mercè Martínez i Muntsa Rius van repetir el paper.

Amb aquest nou repartiment, el musical ha tornat al Teatre Goya Codorniu consolidant el seu èxit amb una segona gira pel territori català que el dilluns 7 de juliol tindrà parada al Centre Cultural.

En total, l’espectacle consta de divuit peces musicals dirigides per Andreu Gallén, que l’any passat va triomfar amb la premiada obra “La Vampira del Raval”. Gallén, a més, interpreta les cançons al piano, en directe, acompanyat pel violinista Víctor Pérez.

Per a més informació, es pot consultar la Crítica Teatral de “T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré”.

Switch to mobile version