Autor Cultura
10 Juliol 2014 a 14:00

Arriba la Festa Major de Viladecavalls

Activitats i tallers per a grans i petits

Imatge cedida per l'Ajuntament de Viladecavalls

Imatge cedida per l’Ajuntament de Viladecavalls

Viladecavalls viurà els dies 11, 12, 13 i 14 de juliol la Festa Major del municipi, on aquest any comptarà amb una quarantena de propostes per a tots els gustos i per a totes les edats. El repic de campanes de dijous i el tradicional Concert de Cant Coral a càrrec del Cor de Sant Martí i de l’Escola de Música Pau Casals donaran el tret de sortida a la festa, on els carrers es vestiran de festa per gaudir d’aquests quatre dies.

Amb tot això, coincideix que enguany és el vintè Aniversari de l’Any Internacional de la Família, i per aquest motiu divendres 11 de juliol l’Ajuntament ha organitzat una tarda familiar, amb gran diversitat d’activitats on es veurà reflectit els valors de la família. Cal destacar que el pregó es farà des del balcó de l’Ajuntament a un quart de deu.

Dissabte al matí s’inauguraran a la ZEM de Can Tries les noves pistes de petanques amb la celebració d’una Melé amb esmorzar per a tots els que hi participin. A més, a la tarda hi haurà la tradicional Baixada d’Andròmines, i a la nit múltiples actuacions, balls i concerts que s’allargaran fins ben entrada la matinada.

Diumenge hi haurà el sopar solidari on s’intercanviarà un entrepà d’espetec per un producte de la cistella d’aliments. Tot seguit la Màgia del Mag Lari omplirà la Plaça de la Masia de Can Turu amb el seu espectacle carregat d’humor.

Finalment, dilluns 14 s’acomiadarà la Festa Major amb la Festa de l’Aigua i l’Escuma que inclourà circuit d’inflable. A la nit la Plaça de l’Església, Carrer Major, Antoni Soler i Hospital, Nou, Rosari, De dalt es convertiran en l’escenari del Correfoc que finalitzarà a la Plaça de la vida posant punt final a la Festa Major 2014.

Switch to mobile version