Autor Cinema, teatre i televisió
4 Juliol 2014 a 17:30

Bajo la misma estrella, el drama romàntic juvenil de l’any

bajo la misma estrella

@ainamarcobal

L’amor i les llàgrimes seran protagonistes a les sales de cinema amb l’estrena de Bajo la misma estrella adaptació del llibre de John Green, que narra la història d’una jove parella d’adolescents afectats pel càncer. I per aquells a qui els agradi Amélie, el seu director, Jean-Pierre Jeunet, duu a la cartellera una nova producció amb un estil molt particular: El extraordinario viaje de T.S. Spivet. D’altra banda, el director espanyol Nacho Vigalondo presenta Open Windows, un thriller on la tecnologia és l’element central. Per últim, el toc de comèdia arriba del creador de Padre de Família, Seth MacFarlane, amb el film Mil maneras de morder el polvo ambientat en l’època del pur western.

____________________________________________________________________________________________

BAJO LA MISMA ESTRELLA (THE FAULT IN OUR STARS)

DRAMA ROMÀNTIC. Dirigida per: Josh Boone. Repartiment: Shailene Woodley, Ansel Elgort, William Defoe i Laura Dern.

La Hazel i en Gus són dos adolescents enamorats que es van conèixer en un grup de suport d’afectats pel càncer. Comparteixen els temors relacionats amb la malaltia, però també la seva passió pels llibres. La Hazel està enamorada de l’obra “An Imperial Affliction” i en Gus mourà cel i terra perquè la noia conegui l’escriptor.

____________________________________________________________________________________________

EL EXTRAORDINARIO VIAJE DE T.S. SPIVET (L’EXTRAVAGANT VOYAGE DU JEUNE ET PRODIGIEUX T.S. SPIVET)

DRAMA D’AVENTURES FAMILIAR. Dirigida per: Jean-Pierre Jeunet. Repartiment: Helena Bonham-Carter, Kyle Catlett, Robert Maillet, Judy Davis, Callum Keith Rennie, Dominique Pinon, Julian Richings, Niamh Wilson i Jakob Davies.

En T.S. Spivet és un geni de 12 anys que viu amb la seva peculiar família a un ranxo de Montana. Una institució científica reconeix la seva feina en matèria de cartografia i invents, i el jove decideix creuar el país per recollir el premi.

____________________________________________________________________________________________

OPEN WINDOWS

THRILLER. Dirigida per: Nacho Vigalondo. Repartiment: Elijah Wood, Sasha Grey, Neil Maskell i Adam Quintero.

La Jill és l’actriu del moment. En Nick és un fan que guanya un sopar amb ella. L’actriu rebutja la proposta, i en Nick es posa en contacte amb el cap de campanya de la pel·lícula per trobar una solució. Tot i així, el productor li proposa seguir els passos de la Jill a través de l’ordinador, fet que el farà adonar de la realitat: només és un titella més en aquest cercle enigmàtic i maníac d’espionatge.

____________________________________________________________________________________________

MIL MANERAS DE MORDER EL POLVO (A MILLION WAYS TO DIE IN THE WEST)

WESTERN DE COMÈDIA. Dirigida per: Seth MacFarlane. Repartiment: Seth MacFarlane, Charlize Theron, Smanda Seyfried, Neil Patrick Harris, Giovanni Ribisi, Liam Neeson i Sarah Silverman.

L’Albert és un jove encarregat de cuidar unes ovelles. Un dia, es retira en un duel de pistoles, així que la seva parella el deixa. Tot i així, l’Albert coneixerà una dona que l’ajudarà a trobar el valor. Quan sembla una història d’amor perfecta, arriba el marit amb set de venjança.

____________________________________________________________________________________________

EL SECRETO DEL COFRE DE MIDAS

AVENTURES. Dirigida per: Jonathan Newman. Repartiment: Michael Sheen, Lena Headey, Sam Neill, Ian Gruffudd, Mella Carron, Tristan Gemill i Aneurin Barnard.

En Mariah Mundi s’ha d’aliar amb l’enigmàtic Capità Will Charity per poder rescatar la seva família. Per aconseguir-ho, hauran de viatjar fins l’hotel Prince Regent, on s’hi amaga el Cofre de Midas, capaç de convertir-ho tot en or. Els dos hauran d’arribar-hi abans que ho faci l’Otto Luger i així salvar la seva família.

____________________________________________________________________________________________

OMAR

DRAMA. Dirigida per: Hany Abu-Assad. Repartiment: Waleed Zuaiter, Samer Bisharat, Eyad Hourani, Leem Lubani i Adam Bakri.

Nominada als Oscar a Millor Pel·lícula de Parla No Anglesa. L’Omar és un jove que treballa de forner. El noi es juga la vida per poder veure la seva enamorada, la Nadja, ja que ha de saltar el mur de la Palestina ocupada.

____________________________________________________________________________________________

UN LARGO VIAJE (THE RAILWAY MAN)

DRAMA. Dirigida per: Jonathan Teplitzky. Repartiment: Colin Firth, Ncole Kidman, Jeremy Irvine, Stellan Skarsgard i Hiroyuki Sanada.

L’Eric Lomax viu retirat al nord d’Anglaterra amb la seva dona, la Patricia. Durant la Segona Guerra Mundial ell i dos amics més van ser capturats pels japonesos, i els van enviar a un camp de treball de la línia ferroviària entre Birmània i Tailàndia. Van suportar unes condicions de vida extremes, i la seva vida tranquil·la de retirat es trasbalsarà al saber que el seu captor segueix viu.

____________________________________________________________________________________________

THE KINGS OF SUMMER

COMÈDIA. Dirigida per: Jordan Vogt-Roberts. Repartiment: Nick Robinson, Gabriel Basso, Moisés Arias i Erin Mariarty.

La comèdia juvenil mostra la vida de tres adolescents desencantats amb les vides que duen. Els joves decideixen marxar de casa i viure a la seva manera en comunitat amb la naturalesa.

Switch to mobile version