Autor Economia
13 Juliol 2014 a 11:00

Banc Sabadell i SAECA renoven el conveni de col•laboració per finançar el sector agrari

Banc Sabadell ha augmentat un 4,7% el volum de negoci en l’àmbit agrari

Edifici Banc Sabadell Sant Cugat // Imatge del web Wikimedia Commons

Edifici Banc Sabadell Sant Cugat // Imatge del web Wikimedia Commons

Banc Sabadell i la Societat Anònima Estatal de Caució Agrària (SAECA) van renovar el conveni de col·laboració per continuar finançant autònoms, petits i mitjans empresaris i entitats associatives del sector agrari. L’entitat facilitarà préstecs a operacions destinades a activitats de creació, conservació i millora de la riquesa forestal, agrícola, ramadera o pesquera i del medi rural.

El conveni amb la SAECA permet als clients que demanin un crèdit accedir a una sèrie d’oportunitats com poden ser, no hipotecar els seus béns o no demanar aval a tercers que puguin comprometre el seu futur, entre d’altres.

Jaume Montero, director del Segment d’Empreses de Banc Sabadell va explicar: “la renovació del conveni amb la SAECA és la mostra del compromís que té Banc Sabadell de finançar el sector agrari del país, un sector amb un important potencial de desenvolupament i creixement”. Seguint la línia va recordar també que entre el gener i l’abril d’aquest any, ha incrementat el volum de negoci en el sector agrari un 4,7%, superant així els 1.400 milions d’euros.

Cal recordar que les inversions que el conveni preveu finançar són compra de terres, maquinària i bestiar i transformació o millora de regadius, entre altres. És a dir, tota aquella inversió que produeixi una millora en el medi rural.

Switch to mobile version