Autor Ensenyament
20 Juliol 2014 a 10:00

CaixaBank arriba un acord amb la UPF i amb el CISI per la formació dels directors i gestors de banca personal

L’acord va ser a la seu central de CaixaBank a Barcelona

Torre de Caixabank // Imatge del web Wikimedia Commons

Torre de Caixabank // Imatge del web Wikimedia Commons

CaixaBank, la Universitat Pompeu Fabra i el Chartered Institute for Securities & Investment, han signat un acord pel qual les dues institucions certificaran la formació en Assessorament Financer dels directors i gestors de banca personal de CaixaBank.

La signatura de l’acord ha comptat amb la participació de Francesc Xavier Coll, director general adjunt de Recursos Humans de CaixaBank; Simon Culhane, conseller delegat del CISI; i Carme Martinell, directora general de la Fundació Privada Institut d’Educació Contínua (IDEC) de la Universitat Pompeu Fabra.

Pel que fa a l’acord, els empleats de CaixaBank que realitzin el curs de formació en Assessorament Financer impartit per la UPF i superin l’examen, aconseguiran dues certificacions: el Diploma en Assessorament Financer de la UPF i el Certificate in Wealth Management, del CISI.

El director general adjunt de Recursos Humans de CaixaBank, ha comentat que “gràcies a aquest acord, CaixaBank impulsa la professionalitat dels seus empleats amb l’objectiu d’oferir el millor servei als clients, contribuint així a consolidar la seva confiança”. Com a dada, val a dir que actualment més de 4.000 directors i gestors de banca personal estan fent aquest curs i s’examinaran el proper mes de novembre.

D’altra banda, el conseller delegat de CISI ha afirmat que “estem encantats de treballar amb CaixaBank i UPF Barcelona School of Management en aquest important projecte innovador que demostra una dedicació als més alts estàndards de professionalisme i integritat”.

D’aquesta manera, CaixaBank s’avança a les demandes que es produiran amb l’entrada en funcionament de la Unió Bancària. Es convertirà en la primera entitat financera espanyola que certificarà la formació dels seus empleats.

Switch to mobile version