Autor El temps
25 juliol 2014 a 10:00

Dia inestable amb ruixats aïllats

3 Flares 3 Flares ×
temps

Foto: Paquita Vallbé

Dia bastant inestable el que tindrem avui, amb cel  que passarà de poc ennuvolat a estones d e cel serè i estones de cel cobert i amb ruixats i xàfecs a mig matí d’intensitat feble i moderada. Serà un dia força variable amb temperatures força inferiors a les dels últims dies. Així doncs tindrem un matí força inestable i algun ruixat, moltes probabilitats de cels coberts al migdia que podrien deixar precipitacions i intervals de nuvolositat durant la tarda. La temperatura màxima estarà entorn els 28 graus tot i que es mantindran durant tot el dia entre els 24 i 26 graus. La mínima serà de 22 graus. La humitat relativa se situarà entre el 45 i el 70%.

Pel cap de setmana s’espera un augment de la temperatura, que es tornaran a situar al voltant dels 30 graus de màxima i cels entre poc i molt nuvolats que podrien portar pluges de cara el començament de la setmana vinent.

Switch to mobile version
3 Flares Twitter 0 Facebook 3 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 3 Flares ×