Autor Cultura
28 Juliol 2014 a 17:00

Doble sessió dels Castellers de Terrassa a Salt i Llagostera

El 31 d’agost a la Festa Major de Matadepera

Imatge del twitter de CGJgirona

Imatge del twitter de CGJgirona

Els Castellers de Terrassa van oferir ahir diumenge una doble sessió de castells actuant a les localitats de Salt i Llagostera. Al matí a Salt amb motiu de la Festa Major i a la tarda a Llagostera amb motiu de la fira del Segar i el Batre.

En l’actuació matinal de Salt, els blau turquesa van descarregar en primera ronda el 5 de 7, seguit del 2 de 7 que va ser carregat però va fer llenya en caure el pis dels quarts a la sortida de la canalla després d’un primer intent desmuntat. En la tercera ronda van descarregar el 4 de 7 amb agulla i un pilar de cinc per tancar l’actuació.

La Colla amfitriona dels Marrecs de Salt van descarregar el 4 de 8, 2 de 8 f, 3 de 8 i 3 pilars de cinc per tancar l’actuació.

Xicots de Vilafranca va carregar el 3 de 8 després d’un primer intent desmuntat i en segona i tercera ronda, 2 de 7 i 4 de 8, per tancar l’actuació amb el pilar de cinc.

Xerrics d’Olot va descarregar el 5 de 6, 3 de 7 i 4 de 6 (després de desmuntar un 4 de 7) i 2 pilars de quatre per tancar l’actuació.

A Llagostera els castellers de Terrassa van descarregar 2 pilars de 4, el 4 de 7, el 3 de 7, el 2 de 6 i van finalitzar amb un p5. Una bona actuació tenint en compte que només actuaven ells i que els que havien caigut al matí encara tenien ganes de fer castells.

El dia 22 d’agost tornen els assaigs i el 31 actuaran a la Festa Major de Matadepera. La segona part de la temporada es presenta intensa tenint en compte que actuaran a la Diada de l’Avi Emili, la Diada de Misericòrdia a Reus, el Concurs de Tarragona, Diada de Castellers de Sabadell, la Diada de la Colla…

 

 

 

Switch to mobile version