Autor Cultura
1 Juliol 2014 a 16:00

El CAET estrena l’obra Els eufòrics a la Sala Muntaner de Barcelona

Es podrà veure fins el 27 de juliol

els_euforics_gerard_pla

El dimecres, 2 de juliol, el CAET (Centre d’arts escèniques de Terrassa) estrenarà a Barcelona la producció Els eufòrics, una comèdia de Pep Pla i Marc Angelet, i protagonitzada per Rosa Cadafalch, Xavi Francès, Mercè Martínez i Lluís Villanueva. L’obra es podrà veure fins el 27 de juliol a la Sala Muntaner de Barcelona, en el marc de la programació del Festival Grec de Barcelona.

L’argument de l’obra se centra en una protectora de gambetes zebra del Delta del Gurb, que es troben en perill d’extinció. La protectora rep una visita que canviarà el seu futur, ja que allò que dóna sentit a la seva feina passa a convertir-se en la fi al seu modus vivendi. A Els eufòrics es parla de solidaritat i negoci, dos termes que no acaben d’avenir-se, a primer cop d’ull. També es parla de la institucionalització dels ideals, de comercialització, de paternalisme, de condicions morals i de solucions que no ho són ni per als uns ni per als altres. Resumint, a Els eufòrics es parlarà de crustacis.

Els eufòrics s’estrena demà dimecres, 2 de juliol, i es podrà veure del 3 al 27 de juliol (de dimecres a dissabte a les 21h, i diumenges a les 19h) a la Sala Muntaner. El preu de l’entrada és de 20€, 18 amb descompte.
Es pot consultar més informació a la pàgina web del Grec.
Switch to mobile version