Autor Waterpolo
12 Juliol 2014 a 16:00

El CN Atlètic-Barceloneta i l’AR Concepción-Ciudad Lineal primers rivals del waterpolo masculí i femení del Natació Terrassa

Ahir es va realitzar el sorteig

Imatge d'arxiu cedida per CN Terrassa

Imatge d’arxiu cedida per CN Terrassa

 

L’Aula del Club Natació Terrassa ha acollit aquesta tarda el sorteig del calendari de les Lligues Nacionals de waterpolo Divisió d’Honor masculina i femenina per a la temporada 2014-2015.

Pel que fa a la categoria masculina, la lliga arrencarà el 19 d’octubre. La novetat d’enguany és el retorn del play-off de vuit equips. Tant els quarts com les semis com la final se celebraran al millor de tres partits. A més, canvia l’ordre de disputa dels encontres, apostant pel format 1-1-1, on el primer i tercer partit es disputen a la piscina del millor classificat a la fase regular i el segon a la piscina del pitjor classificat.

El conjunt de Dani Nart debutarà a casa contra el campió d’enguany, el CN Atlètic-Barceloneta el 19 d’octubre. El primer derbi vallesà tindrà lloc a la jornada vuit a Can Llong. El Natació tancarà la primera volta a la piscina del CN Mataró Quadis.

 La lliga femenina s’iniciarà el 4 d’octubre i manté el format de play-off de quatre equips, en el qual tant semis com final es desenvoluparan al millor de tres partits en el mateix ordre que la competició masculina.

L’equip femení que entrena Xavi Pérez rebrà la visita de l’AR Concepción Ciudad-Lineal el 4 d’octubre. En la segona jornada s’enfrontarà al CN Rubí. Dos partits importants ja que els punts en joc serviran per salvar-se quan més aviat millor i per classificar-se per la Copa.

La Copa de la Reina es disputarà entre el 6 i el 8 de febrer mentre que la Copa del Rei tindrà lloc del 27 de febrer a l’1 de març.

Sorteig Lliga 2014-15 DHFem

Sorteig Lliga 2014-15 DHMasc

 

 

 

Switch to mobile version