Autor Waterpolo
10 Juliol 2014 a 14:30

El CN Terrassa acollirà el sorteig de Lligues Nacional de Waterpolo Divisió d’Honor

Demà a les 15:30h

Imatge d'arxiu cedida per CN Terrassa

Imatge d’arxiu cedida per CN Terrassa

L’Aula del Club Natació Terrassa acollirà demà a les 15:30h el sorteig del calendari de les Lligues Nacional de Waterpolo de Divisió d’Honor masculina i femenina per a la temporada 2014-2015.

A partir d’aquest sorteig ambdós equips sèniors del Club, els quals competiran a Divisió d’Honor, sabran l’ordre dels partits de cara a la temporada 2014/2015. El sènior masculí s’enfrontarà amb el CN Atlètic-Barceloneta, el CN Mataró, el CE Mediterrani, el CN Sabadell, el Real Canoe NC, el CN Sant Andreu, el CN Catalunya, el CW Navarra, el CN Barcelona, l’AR Concepción Ciudad Lineal i el CN Poble Nou-Enginyers, que ocuparà la plaça del descendit CN Helios.

En el cas del sènior femení, es veuran les cares amb el CN Sabadell, el CN Mataró, el CN Sant Andreu, el CE Mediterrani, el CN Rubí, el CN Madrid Moscardó, l’Escuela WP Zaragoza, el CW Dos Hermanas i l’AR Concepción Ciudad Lineal.

Switch to mobile version