Autor Waterpolo
9 Juliol 2014 a 15:00

El CN Terrassa aconsegueix la medalla de bronze al Campionat d’Espanya Juvenil de waterpolo

Va sumar quatre victòries i una derrota

Integrant de l'equip Juvenil // Imatge cedida pel CN Terrassa

Integrant de l’equip Juvenil // Imatge cedida pel CN Terrassa

El CN Terrassa va fer-se amb la medalla de bronze a la fase final del Campionat d’Espanya Juvenil de waterpolo, competició celebrada a les instal·lacions de Can Llong del CN Sabadell on hi van participar vuit clubs.

El CN Terrassa va completar la primera fase sumant tres victòries contra el CW Marbella (15-5), AR Concepción Ciudad Lineal (15-5) i CW Sevilla (11-8). Els de Dídac Corbacho van aconseguir el liderat del grup 2.

En semifinals, el club egarenc es va creuar amb el segon classificat del grup 1, el Real Canoe NC. Els madrilenys van guanyar amb un resultat de 9-6 on la falta de gol dels terrassencs va decantar el matx cap al rival.

Tot i aquesta derrota, el CN Terrassa es va refer per aconseguir la medalla de bronze fent un resultat de 10-6 contra el CW Sevilla. Després de començar dominant, els egarencs van pitjar l’accelerador en dues ocasions per retallar distàncies amb els sevillans.

Finalment, l’equip juvenil va penjar-se la medalla de bronze a la màxima competició estatal. Els integrants de l’equip són: Jordi Grau, Xavi Serra, Arnau Reyes, Jordi Busquets, Ignacio Ortega, Karlos Ligero, Alberto Moreno, Àlex de la Fuentes, Marc Salvador, Álvaro Granados, Jordi Chico, Oriol Rodríguez i Albert Soto.

Switch to mobile version