Autor Natació
31 Juliol 2014 a 17:00

El CN Terrassa col•labora amb la travessia solidària Menorca-Mallorca en benefici de Pallapupas

 A 3 cèntima la braçada

Pallapupas

Imatge del web Pallapupas.org

L’equip màster de natació del Club Natació Terrassa s’ha bolcat amb la iniciativa dels casquets solidaris per tal d’aconseguir fons per a la travessia solidària Menorca-Mallorca que tindrà lloc el proper 2 d’agost en benefici de l’Associació Pallapupas.

El repte de travessar els 40 quilòmetres que separen les dues illes serà afrontat per dinou nedadors. es tracta d’una acció emmarcada en el projecte A-braçades solidàries en col·laboració de l’Associació Pallapupas, una ONG que treballa als hospitals amb l’objectiu de millorar l’estat físic i mental dels nens que hi estan ingressats mitjançant actuacions artístiques que pretenen generar somriures.

Per tal de contribuir en aquesta bonica causa, només s’ha de comprar una braçada per tres cèntims. per tant, per cada 3 euros es compren 100 braçades. L’objectiu és arribar a les 500.000 braçades.

Tothom qui vulgui col·laborar pot fer els seus donatius aquí.

Switch to mobile version