Autor Waterpolo
11 Juliol 2014 a 17:00

El CN Terrassa organitza la fase final del Campionat d’Espanya Cadet Femení de waterpolo

El primer campionat d’Espanya que acull el club

Presentació de la fase final del Campionat d’Espanya Cadet Femení de waterpolo // Imatge cedida pel CN Terrassa

Presentació de la fase final del Campionat d’Espanya Cadet Femení de waterpolo // Imatge cedida pel CN Terrassa

El Club Natació Terrassa organitza a partir d’avui, 11 de juliol, fins el dia 13 la fase final del Campionat d’Espanya Cadet Femení de waterpolo, una competició que aplega els vuit millors equips de cada categoria. Tenint en compte l’edat de les jugadores, aquest és un campionat d’alt nivell que permetrà veure les promeses del waterpolo estatal. És el primer campionat d’Espanya de waterpolo femení que acull el club en la seva història.

Els vuit equips participants es distribueixen en dos grups: l’1 està integrat pel CE Mediterrani, el CN Sabadell, el CN Caballa i el Leioa, mentre que el 2 està format pel CN Terrassa, l’AR Concepción Ciudad Lineal, el CDN Boadilla Arcadia i l’EW Zaragoza. Cada grup es desenvolupa pel sistema de lligueta.

A priori, el CE Mediterrani, campió de Catalunya, parteix com a favorit. El CN Terrassa, al seu torn, es jugarà l’accés a semifinals, a la lluita per les medalles, en un grup que es preveu igualat i en què tindrà com a rivals els dos equips madrilenys: l’AR Concepción Ciudad Lineal i el CDN Boadilla Arcadia, i l’EW Zaragoza. En l’altre grup, el Sabadell sembla el candidat més ferm per acompanyar el Mediterrani a semifinals, tot i la qualitat de joc del CN Caballa de Ceuta i del Leioa basc.

Els dos primers classificats de cada grup accediran a les semifinals, i els altres quatre equips pugnaran pels llocs que van del cinquè al vuitè, de manera que tots els conjunts participants disputaran el mateix nombre d’encontres. El Campionat conclourà el diumenge a la tarda amb la celebració de la final a partir de les 18:45h hores.

Switch to mobile version