Autor Esports
4 Juliol 2014 a 17:00

El CN Terrassa prepara el Trofeu de Festa Major de Patinatge Artístic

Hi haurà vuitanta participants de cinc clubs diferents

Imatge d'arxiu cedida pel CN Terrassa

Participants al Trofeu Coslada 2013 de Patinatge // Imatge d’arxiu cedida pel CN Terrassa

El CN Terrassa organitzarà aquest dissabte el Trofeu de Festa Major de Patinatge Artístic, en el qual hi participaran vuitanta patinadors i patinadores de cinc clubs: CP Matadepera, CPA Mollet, CPA Viladecavalls i CP Polinyà.

En total hi haurà set categories i les proves es disputaran tant al matí com a la tarda. La competició començarà a les 9h amb les categories Iniciació C-, Iniciació C+ (9.40h), Iniciació B (10h), Iniciació A (11h) i Certificat (12:25h). A les 13:30h està previst lliurar els trofeus d’aquestes categories.

A les 16h es reprendrà la competició amb Iniciació D i Iniciació B1 (17.15h). en el cas d’aquestes dues categories, el lliurament de trofeus als guanyadors es farà a partir de les 17:45h.

Switch to mobile version