Autor Societat
31 Juliol 2014 a 09:00

El pla ‘Terrassa Barris en Marxa’ s’està desenvolupant segons les previsions

22 de les 75 actuacions començaran entre agost i setembre

Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa // Foto: Sergi Colomer

El Pla d’Actuació de Millora de l’Espai Públic “Terrassa Barris en Marxa” s’està duent a terme segons les previsions: a dia d’avui, dels 75 projectes se n’han finalitzat 10, 9 estan executant-se i 22 es troben en tràmit de contractació, amb previsió de que s’iniciïn les obres entre els mesos d’agost i setembre. Aquest programa contempla actuacions a tot el territori, i té l’objectiu d’adequar i dignificar l’espai públic de la ciutat. El pressupost assignat al pla és de 3.232.530 euros, que es distribuiran entre accions destinades a millorar la seguretat viària i d’accessibilitat, restitució de paviment, adequació dels jocs infantils segons el que preveu la normativa vigent, adequació de drenatges i algunes propostes recollides als barris durant el 2013 i el 2014.

Per tal que aquest programa fos transparent, l’Ajuntament de Terrassa ha creat un plànol interactiu, que es pot trobar al web municipal, i que mostra un mapa per poder ubicar i fer el seguiment en temps real de totes les intervencions, un total de 400, que es deriven dels 75 projectes previstos; alguns dels projectes, doncs, compten amb una sola actuació, però d’altres en poden tenir desenes, com per exemple Arranjament de voreres de la ciutat, que en té diverses arreu de la ciutat.

Terrassa Barris en Marxa és el programa municipal de manteniment urbanístic més intensiu que s’ha dut mai a terme a la ciutat. Mai abans s’havia desenvolupat un conjunt d’actuacions de tanta magnitud i concentració en el temps, i dotat únicament amb recursos municipals.

Switch to mobile version