Autor Futbol
21 Juliol 2014 a 16:00

El Terrassa FC encara la temporada fent una crida als socis

Rebaixa d’un 10% de mitjana a  les tarifes

Imatge cedida pel Terrassa FC

Imatge cedida pel Terrassa FC

El Terrassa FC va presentar divendres passat la campanya de la temporada 2014-15 que es planteja sota el lema Amb tu, ho aconseguirem.

La temporada passada l’equip es va classificar per l’ascens de play off per pujar a Segona Divisió B i el club ha manifestat que es vol recuperar la crida a la comunió establerta entre afició i plantilla en el tram final de temporada.

Pel que fa al preus de les entrades, s’ha aplicat una rebaixa del 10% de mitjana a les tarifes. A més, s’ha donat més importància a la modalitat Jove, ja que s’ha ampliat la franja d’edat. A més, s’ha recuperat la tarifa per a aturats i es distingirà el preu de l’entrada segons la residència i el naixement.

A més, a partir d’avui ja es pot efectuar la renovació dels carnets o fer-se soci per primer cop. Qui vagi a fer-se el carnet a les taquilles de l’estadi durant les dues setmanes de juliol rebrà una bufanda del Terrassa FC de regal.

Per tant, les tarifes queden de la següent manera: el preu per cada partit costarà 10 euros als residents i nascuts a Terrassa, i 15 euros pels no residents ni nascuts a Terrassa. El passi Senyor/a tindrà un cost de 175 euros a tribuna i 90 euros a general. Pels jubilats de més de 65 anys, el preu de tribuna serà de 125 euros i el d’entrada general de 70 euros. En el cas de la tarifa Jove, ampliada dels 16 als 25 anys, la tribuna costarà 120 euros i la general 60 euros. Per als aturats l’entrada a tribuna tindrà un cost de 100 euros i la d’entrada general de 60 euros. En el cas de les empreses, amb 4 carnets no nominals, la tribuna costarà 620 euros i a general 320 euros. Per últim, la Tribuna + Sala VIP tindrà un cost de 250 euros i la tarifa VIP, amb seient de llotja i accés a la sala VIP, el preu serà de 1000 euros.

Els menors de 16 anys tindran l’entrada gratuïta a l’estadi els dies de partit si venen acompanyats d’un adult. A més, la persona que presenti un certificat de minusvalidesa de més del 65% tindrà un passi gratuït.

Les tarifes dels passis inclouen els partit de lliga regular, Copa Catalunya i partits amistosos. Tot i així, no inclouen les dues jornades econòmiques del club ni els partits de play-off.

Switch to mobile version