Autor Cultura
10 Juliol 2014 a 18:00

Els Castellers de Terrassa actuen a la Cogullada i els Minyons al cim de la Mola

Actuacions castelleres del cap de setmana

Minyons de Terrassa

Minyons de Terrassa // Foto: Sergi Colomer

Els Castellers de Cerdanyola prendran part aquest diumenge a la Festa Major del barri del Raval, a Barcelona. Actuaran a les 12:30h a la Rambla del Raval, juntament amb els Castellers d’Esplugues, els Castellers de Barcelona i els Castellers del Poble Sec.

La Festa Major de Polinyà acollirà les actuacions dels Castellers de Sabadell i els Castellers de Castellar del Vallès. Serà diumenge a les 11:30h.

Els Castellers de Terrassa actuaran diumenge a la Festa Major del barri de la Cogullada, a la Plaça Salvador Dalí. L’exhibició començarà a les 17:30h.

Per últim, els Minyons de Terrassa faran una actuació al cim de la Mola, en motiu del seu 35è aniversari. Serà a partir de les 11:30h.

El dia 14 de juliol de l’any 1979 va ser la data en què és va presentar públicament la Colla Castellera Minyons de Terrassa i és per aquest motiu que es realitzarà aquesta actuació. L’activitat començarà a les 9 del matí amb la concentració dels membres i de tots els que hi vulguin participar, ja que l’acte és obert a tothom, a Can Robert (al Pla de Sant Llorenç – Matadepera) per començar l’ascens cap a dalt de la Mola.

Abans de l’actuació castellera, al voltant de les 11h hi haurà les actuacions del ball del Serrallonga i el Nou Ball de Gitanes de Terrassa. Al voltant de les 14h es començara a baixar cap a Terrassa on la diada conclourà amb un dinar popular  i ball de fi de festa al local de la colla.

Switch to mobile version