Autor Societat
14 Juliol 2014 a 16:00

Francesc Mauri impartirà un curs sobre el clima

Es vol acostar la meteorologia i la climatologia als alumnes

Imatge cedida per l'Ajuntament de Matadepera

Imatge cedida per l’Ajuntament de Matadepera

El segon dels cursos d’estiu de l’Aula Interuniversitària de Matadepera, titulat El clima, una maquinària apassionant, tindrà lloc els dies 15, 22, 24, 28 i 29 de juliol al Casal de Cultura, de 6 a 9 del vespre. Aquest curs anirà a càrrec del llicenciat en filologia i col·laborador en diversos mitjans Francesc Mauri, i pretén acostar la meteorologia en general i la climatologia en particular, a tot l’alumnat. S’explicarà el funcionalment de la maquinària climàtica, el clima a Espanya i a Catalunya, i episodis extrems de climatologia.

El preu d’aquest curs és de 90 euros, 50 per  a socis, jubilats i amb el Carnet Jove, i per inscriure-s’hi cal fer un ingrés al compte de BBVA ES7301828184350201518286, preferentment a l’oficina de Matadepera, amb el codi 1502 i el nom del sol·licitant. Les places són limitades, i les sol·licituds s’admetran per rigorós ordre d’entrada.

Per a més informació i inscripcions, es pot trucar al 629 59 03 48, i també escriure a aulainteruniversitaria@gmail.com, o consultant la pàgina web www.aiuma.cat.

Switch to mobile version