Autor Esports
8 Juliol 2014 a 17:00

III Edició del Torneig de Tennis taula de Festa Major

Antonio Carmona revalida el títol de campió

El passat dissabte, 5 de juliol, va tenir lloc a la seu de la Societat Coral Els amics la tercera edició del Torneig de tennis taula de Festa Major de Terrassa. Aquest torneig, organitzat pel Club Tennis Taula Els Amics de Terrassa, va comptar amb 45 participants, i amb més de 100 espectadors.

El campió del torneig va ser Antonio Carmona, en guanyar una final emocionant contra Ignasi Prunés, i que va permetre a Carmona revalidar el títol que va aconseguir l’any passat. El partit pel tercer i quart lloc es va disputar entre Antonio González i Oriol Balmes, resultant guanyador el primer. Pel què fa als petits, van poder optar a dues mencions als millors jugadors de categories d’edats, i els guanyadors van ser Dani Iancu i Carlos Rodríguez.

El Club Tennis Taula Els Amics celebra l’èxit de participació i el nivell de joc que es va oferir en aquest torneig, que està adreçat a persones no federades, i que han pogut gaudir d’un mínim de quatre partides en la fase prèvia de grups, de cinc components.

Switch to mobile version