Autor Economia
12 Juliol 2014 a 12:00

Instaled amplia el seu centre de producció a la Xina

El 2013 va facturar productes per valor de 2.1 milions d’euros

Imatge cedida per Instaled

Imatge cedida per Instaled

L’empresa INSTALED LIGHT amb seu social a Torre Mil·lenium i dedicada a la fabricació, comercialització i implantació de productes d’il·luminació i especialitzats en eficiència energètica, ha finalitzat les obres d’ampliació del seu centre de producció a la ciutat de Shenzen, a Xina. En aquestes instal·lacions, situades en una zona industrial, hi treballen 20 persones, xifra que incrementarà al llarg de l’any.

Les obres s’han portat a terme aquests últims mesos el qual ha permès incrementar considerablement la superfície de les instal·lacions, que han passat de 800 metres quadrats a 1.200. S’incrementa doncs la producció, amb l’objectiu d’atendre la creixent demanda que es registra, tant al mercat nacional com en l’exterior, on s’espera que l’evolució favorable segueixi creixent entorn al 30%. Seguint la línia, també s’incorporarà nou material de fabricació, per tal d’augmentar la quantitat i la qualitat dels productes.

Tal com ha manifestat el seu gerent, Julio César Pombo, “l’ampliació del nostre centre de producció era necessària per seguir amb els plans de creixement i expansió que ens hem proposat”.

Entre els últims treballs realitzats hi destaquen l’equipament i instal·lació lumínica en el nou centre logístic de AIRFARM GROUP de Barcelona i el Servei Estació de Girona.

Switch to mobile version