Autor Natació
2 Juliol 2014 a 17:00

Irene García de Dios concentrada amb la selecció espanyola júnior

De cara a preparar el Campionat d’Europa

irene garcia de dios

Irene García de Dios // Imatge cedida pel CN Terrassa

La Federació Espanyola de Natació (RFEN) ha convocat la nadadora del Club Natació Terrassa Irene García de Dios per participar en una prèvia concentració amb la selecció espanyola júnior pel Campionat d’Europa que se celebrarà entre el 9 i el 13 de juliol a Dordrecht (Holanda). L’stage tindrà lloc al CAR de Sant Cugat entre el 2 i el 7 de juliol. Cal recordar que García de Dios disputarà la prova de 200 m papallona.

La llista elaborada per la RFEN està formada per tretze nedadores i dotze nedadors. En l’apartat femení, i al marge de García de Dios, les escollides han estat Laura Rodríguez i Maria Alcaide (CN Sabadell), Rosa María Maeso, Natalia Peña i Carmen Rico (Real Canoe NC), Carmen Balbuena (CN Torremolinos),Elena Rodríguez (Oarsoaldea Ike), Sandra Pallarés (CN CST Castellón), Paula Ruiz (RC Mediterráneo), Elisa Sánchez (CN Churriana), Carmen San Nicolás (CN San Javier) i África Zamorano (CN Sant Andreu).

D’altre banda, en categoria masculina, han estat convocats Joan Casanovas i Marc Vivas (CN Sabadell), Guillem Pujol (CN Mataró), Francisco M. Bleda i Joan Lluís Pons (CN Palma de Mallorca), Gonzalo Carazo (CD Gredos S. Diego), Juan Salvador Durán (CN Churriana), Juan Pablo Marín (CN Alcalá), Alejandro Migueles (Navial), Javier Romero, Javier Barrena i Guillermo Sánchez (Real Canoe NC).

Switch to mobile version