Autor Triatló - Duatló
23 Juliol 2014 a 18:00

Jordi Muela és segon al Campionat de Catalunya Universitari de Triatló

Daniel Ratera fa el cinquè millor temps en cadet

Jordi Muela, segon classificat // Imatge cedida pel CN Terrassa

Jordi Muela, segon classificat // Imatge cedida pel CN Terrassa

Jordi Muela, triatleta del CN Terrassa Cicles Morenito, va aconseguir pujar al segon graó del podi en el Campionat de Catalunya Universitari de Triatló que es va celebrar diumenge passat en el marc del II Triatló d’Osona. Els 440 participants va completar un recorregut de 750 metres de natació pel Pantà de Sau, 25 quilometres de ciclisme i 5 quilòmetres finals de cursa a peu pel casc antic de Vic.

Jordi Muela va fer un temps de 1h23’49’’ per darrere d’Àngel Serrat, del Club Atlètic Torelló Triatló, que va completar el recorregut amb 1h21’31’’. En la categoria cadet, el local Daniel Ratera va assolir la cinquena posició aturant el crono a 1h24’01’’.

En el cas de la categoria absoluta el vencedor va ser Nan Oliveras, de l’AD Tri-Penta Terras de Lugo, fent una marca de 1h10’56’’. En l’apartat femení, la victòria va recaure en Núria Peix, del CN Vic-ETB, amb un registre d’1h22’34”.

Switch to mobile version