Autor Esports
10 Juliol 2014 a 12:00

La Cursa Atlètica Popular de Ca n’Anglada, el pròxim dissabte

Serà la 32ª edició de l’esdeveniment

cursaL’Associació de Veïns de Ca n’Anglada, amb el suport tècnic de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, organitzarà el proper dia 12 de juliol, amb motiu de la Festa Major del barri, la XXXII Cursa Atlètica Popular de Ca n’Anglada. Es tracta d’una cursa puntuable dins l’Onzè Circuit de Curses Atlètiques Ciutat de Terrassa i restarà oberta a tothom, sense distinció d’edat, sexe o raça.

L’horari i programes de les curses serà el següent: A les 18.30h es durà a terme la sortida de les categoria 1 i 2 masculines i femenines, amb una distància de 1.500 metres. D’altra banda, a les 19.00h s’efectuarà la sortida de la resta de categories, que hauran de recórrer una distància de 6.500 metres. Tant la sortida com l’arribada tindran lloc a la parròquia de Sant Cristòfol, a la plaça de Ca n’Anglada.

Les categories 1 i 2 tant masculines com femenines correspondran a la cursa infantil. La categoria 2 inclourà els participants nascuts entre l’any 2001 i el 2004, i la categoria 1 a tots aquells nascuts el 2005 i posteriors. Cal destacar també que tot participant que no anoti l’any de naixement restarà inclòs a la categoria Sènior.

Premis:

o   Al guanyador absolut de la cursa petita (masculí i femení): Trofeu

o   Al guanyador absolut de la cursa gran (masculí i femení): Trofeu

o   Als tres primers de la cursa general d’adults (masculí i femení): Medalles circuit Activa’t

o   Als tres primers de cada categoria d’adults (masculí i femení): Medalles circuit Activa’t

o   Els que tinguin premi a la general no en tindran a la seva categoria

o   Avituallament per a tots els participants

A continuació, una sèrie de paràmetres a tenir en compte:

o   El control del temps es farà per sistema de cronometratge de xip, excepte a la cursa infantil, que serà manual.

o   L’organització pot demanar el DNI o similar per a comprovar l’edat o la identitat dels participants.

o   La recollida del dorsal es farà com a màxim mitja hora abans de la primera cursa.

o   El mal temps no serà obstacle per a la celebració de la prova, si bé l’organització es reserva el dret de suspendre-la.

o   L’organització no es fa responsable dels accidents i perjudicis morals i/o materials que poguessin patir els participants i espectadors abans, durant o després de la prova.

o   Pel sol fet de participar s’accepta el present reglament. Tot el que no estigui especificat en el mateix serà resolt per l’organització.

o   Les reclamacions es faran per escrit, una vegada acabada la cursa, al Director Tècnic, en el màxim de 15 minuts després de coneguda la classificació. El veredicte de l’organització serà inapel·lable.

Switch to mobile version