Autor Societat
10 Juliol 2014 a 16:00

La Generalitat estudia la proposta de millora de transport entre Rubí i l’Hospital de Terrassa

L’Ajuntament de Rubí planteja canvis en el recorregut

La línia B8 és la única possibilitat de transport públic per accedir a l'Hospital de Terrassa // Foto: anden1.org

La línia B8 és la única possibilitat de transport públic per accedir a l’Hospital de Terrassa // Foto: anden1.org

Dimarts passat, l’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, el regidor de Panificació, Ecologia Urbana i Seguretat, Manuel Velasco, i la regidora d’Espai Públic, Obra Pública i Mobilitat, Belén Meneses, s’han reunit amb el director general de Transports i Mobilitat de la Generalitat, Pere Padrosa, en una trobada en què els polítics rubinencs han exposat una proposta del Consistori per tal de fer més eficient la connexió entre la ciutat de Rubí i l’Hospital de Terrassa a través de la línia B8.

Aquesta alternativa de transport ja va ser plantejada per carta al conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Santi Vila, i inclouria les següents modificacions: en el recorregut d’anada a l’Hospital de Terrassa, des de la parada Colom/Orió, l’autobús aniria per la carretera de Gràcia a Manresa i per la de Rubí fins a l’Hospital Mútua de Terrassa, en comptes de desviar-se cap al polígon de Can Parellada. L’estalvi de temps, segons el Consistori, seria de més de 10 minuts per trajecte. En el recorregut de tornada, sortint de l’Hospital de Terrassa per la carretera de Montcada, l’autobús aniria per l’avinguda del Vallès fins a l’actual parada de la carretera de Rubí/Maria Verger, a Les Fonts, estalviant un temps superior a 10 minuts respecte l’actual, segons l’Ajuntament.

Aquest estalvi de temps amb els nous recorreguts repercutirien en una millor freqüència de pas, i la possibilitat d’utilitzar el transport públic seria més atractiva que la de l’ús del vehicle privat. El director general de Transports i Mobilitat ha emplaçat a l’Ajuntament a una nova trobada en els propers dies, encara sense data determinada, en què els tècnics de la Generalitat presentaran la informació que hagin recopilat sobre la utilització de la línia, i així valoraran la proposta de l’Ajuntament de Rubí.

Switch to mobile version