Autor Entitats
16 Juliol 2014 a 14:00

L’alumne Albert Rosa rep la Beca Fundació Mina dotada amb 3.000 euros

El lliurament va tenir lloc durant l’Acte de Graduació de l’EET

Albert Rosa i Avel·lí Martorell en l'acte d'entrega de la Beca Fundació Mina

Albert Rosa i Avel·lí Martorell en l’acte d’entrega de la Beca Fundació Mina // Imatge cedida per Mina, Aigües de Terrassa

El passat divendres 11 de juliol, Albert Rosa Calvet va rebre la beca Fundació Mina, dotada en 3.000 euros de mans del secretari del Patronat de la Fundació Mina, Avel·lí Martorell per a la realització del Projecte anomenat “Optimització de l’eliminació de trihalometans (THM) en dipòsits de distribució. Realització d’un programa de càlcul per a la implementació del funcionament automatitzat en funció de Q, temps de residència, THM a l’entrada, clor lliure, temperatura de l’aigua i ambiental i altres paràmetres influents en la cinètica de la formació dels THM”.

Durant el transcurs de l’acte de Graduació de l’Escola d’Enginyeria de Terrassa, celebrat al Teatre Principal, la Fundació Mina d’Aigües de Terrassa va lliurar la beca homònima destinada a la realització de projectes Fi de Grau/Màster, de les escoles del Campus Terrassa a Albert Rosa, que ha desenvolupat el seu estudi sota la tutoria del professor Albert Masip. Amb aquest projecte, Rosa, que es va graduar en el mateix acte, ha obtingut una qualificació de 9,5.

La Fundació Mina i la UPC van signar l’any 2010 un conveni per reconèixer els millors projectes de fi de Grau/Màster. Per aquest curs 2013/2014 ambdues parts van reorientar les bases, establint aquesta beca que, a més, compta amb l’assessorament de Mina, Aigües de Terrassa. La comissió avaluadora, amb representants de la Mina, de la Fundació i de les escoles EET (Escola d’Enginyeria de Terrassa), i ETSEIAT (Escola Tècnica Superior d’Enginyeries Industrial i Aeronàutica de Terrassa), analitza totes les propostes presentades i escull per a la Beca el projecte més adient per la seva “innovació i emprenedoria, i la capacitat de transferència de tecnologia en el teixit industrial de les empreses del cicle integral de l’aigua, amb especial aplicació als processos de captació, potabilització, anàlisi i control, depuració i reutilització.

Switch to mobile version