Autor Societat
9 Juliol 2014 a 18:00

Les polítiques d’ocupació una prioritat a Viladecavalls

En un any s’ha reduït la taxa d’atur en un 2,7%

Mapa amb les taxes d'atur de la comarca del Vallès Occidental

Mapa amb les taxes d’atur de la comarca del Vallès Occidental // Imatge cedida per l’Ajuntament de Viladecavalls

La Regidoria d’Ocupació i Promoció Econòmica, conjuntament amb la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Viladecavalls, treballen per donar suport i assessorament a les empreses locals amb el desenvolupament de programes que afavoreixin el teixit laboral del municipi. L’objectiu és incentivar la creació d’ocupació i estimular l’activitat econòmica de la zona.

Des de l’arrencada del Pla Director de Promoció Econòmica s’han reforçat els processos d’intermediació laboral posant en contacte les empreses que necessiten nous treballadors, amb les persones que cerquen feina. D’aquesta manera es pretén fomentar la borsa de treball de Viladecavalls i el seu Servei Local d’Ocupació.

En un any, el nombre d’aturats a Viladecavalls s’ha reduït de 601 a 584 persones, el que representa una disminució de la taxa d’atur del 2,7%. En el darrer mes, la taxa d’atur del municipi s’ha situat en un 14,7% respecte al 16,2% de la comarca del Vallès Occidental.

Des del Consistori, asseguren que es continuarà treballant de manera transversal i comunicativa amb els diversos Serveis de l’Ajuntament per aconseguir reduir l’atur al municipi, i alhora incentivar l’economia i el comerç local.

Switch to mobile version