Autor Entitats
3 Juliol 2014 a 18:00

Lliurament dels beneficis del 6è Torneig de Hockey Solidari

42.000 euros recaptats

Foto: Rafel Martin

Foto: Rafel Martin

El Club Egara va ser escenari ahir de l’acte del primer lliurament dels beneficis obtinguts en el 6è Torneig de Hockey Solidari que va tenir lloc el passat 7 de juny.

Foto: Rafel Martin

Foto: Rafel Martin

 L’associació Gent Solidària, l’Esplai La Fàbrica de Can Tusell, T’Akollim-T’Eskoltem i Creu Roja de Terrassa han estat els receptors dels xecs simbòlics entregats per la Presidenta de l’Associació Carmen Mas i el Secretari Ivà Morcillo.

La xifra final aconseguida ha estat de 42.000 euros. A falta del tancament oficial dels resultats, la xifra final del repartiment encara no s’ha pogut concretar, però si que s’ha pogut fer un primer lliurament de 6.000 euros a cada una de les associacions per tal que puguin començar els projectes a qui van destinats aquests diners. La segona entrega es realitzarà un cop s’hagin tancat els resultats.

Foto: Rafel Martin

Foto: Rafel Martin

Projectes

– Projecte Gent Solidària

– Projecte Espai La Fàbrica

– Projecte T’Akollim-T’Eskoltem

– Projecte Creu Roja de Terrassa

Foto: Rafel Martin

Foto: Rafel Martin

Switch to mobile version