Autor Ensenyament
23 Juliol 2014 a 09:15

Presentació del Master in Business Innovation

Formació conjunta entre el Club Cecot Innovació i l’Euncet

Seu de la patronal Cecot

Seu de la patronal Cecot // Foto: Sergi Colomer

L’Aula Magana de la Cecot (C/ Sant Pau, 6 Terrassa) acollirà a partir de les 10:30h de dijous la presentació de la cinquena edició del Master in Business Innovation, formació conjunta entre el Club Cecot Innovació i Tecnologia i l’Euncet Business School. Com a novetat s’incorpora un mòdul específic de Gestió de la Innovació i un d’Emprenedoria.

Amb aquest nou mòdul es vol ajudar a millorar la gestió de la innovació en l’entorn empresarial i, concretament, en el teixit pime. Per combinar creativitat i viabilitat els professionals han de saber gestionar les tècniques i metodologies validades per innovar.

Assistiran a l’acte Dolors Puig, directora d’Euncet Business School; Valentí Sallés, president del Club Cecot Innovació i Tecnologia; Josep Mª Ros, codirector del Master in Business Innovation i gerent d’Euncet Business School; i Carlos Cosials, director acadèmic del Màster in Business Innovation i membre del Club Cecot Innovació i Tecnologia.

Switch to mobile version