Autor Societat
9 Juliol 2014 a 17:15

Presentada la 1a Cursa de l’Orgull Gai

12 de Juliol

Imatge cedida per l'Ajuntament de Terrassa

Imatge cedida per l’Ajuntament de Terrassa

El regidor d’Esports, Alfredo Vega, ha participat aquest matí en la roda de premsa de presentació de la 1a Cursa de l’Orgull Gai que tindrà lloc el proper 12 de juliol a Terrassa. La prova, que tindrà un traçat de 5 quilòmetres, tindrà inici al Parc dels Catalans a les 20h, tot i que a partir de les 17h s’iniciaran ja les diferents activitats.

Es tracta d’una cursa inèdita a la nostra ciutat i que està organitzada per LGTB Terrassa i l’organització del Dia de l’Orgull Gai. En ella s’hi donaran cita tant esportistes professionals com amateurs juntament amb la resta de ciutadans i ciutadanes que hi vulguin participar.

És la primera edició de la prova i se celebra amb motiu de la primera convocatòria de la festa del Dia de l’Orgull Gai a Terrassa, un esdeveniment que està apadrinat per l’alcalde de la ciutat, Jordi Ballart i per la nedadora olímpica egarenca, Laura Roca.

La prova atlètica recorrerà l’eix neuràlgic de la ciutat. El punt de partida serà el Parc dels Catalans. Des d’allà, els participants pujaran per la Rambla d’Ègara fins al carrer de Cervantes, on després d’un gir de 180º, tornaran al lloc de sortida. El circuit es completarà amb dues voltes al circuit, sumant un total de 5km de trajecte. La meta estarà al Parc dels Catalans, epicentre de totes les activitats programades per al Dia de l’Orgull Gai de Terrassa.

L’esdeveniment de la Cursa de l’Orgull Gai comptarà amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa, i l’organització va a càrrec d’un equip multidisciplinari d’especialistes, conformat per diverses empreses d’esports i producció d’esdeveniments. Per a més informació i per inscriure’s es pot consultar o gestionar al web www.orgullgaiterrassa.com.

La roda de premsa ha tingut lloc a la Casa Soler i Palet, i ha comptat amb la presència de la regidora de Ciutadania i Drets Civils, Lluïsa Melgares.

Switch to mobile version