Autor Societat
16 Juliol 2014 a 09:00

Quatre detinguts responsables d’una Associació Cannàbica

Un dels detinguts és de Terrassa

Imatge cedida pels Mossos d'Esquadra

Imatge cedida pels Mossos d’Esquadra

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’investigació de la comissaria de Rubí van detenir i imputar quatre homes de 37, 36, 35 i 31 anys veïns de Rubí, Terrassa i Sabadell com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. Els detinguts són els responsables d’una associació cannàbica de Sant Cugat per tràfic de drogues.

Arran d’unes queixes dels veïns, els Mossos d’Esquadra van iniciar la investigació, fins que el dia 10 de juliol van entrar i registrar l’Associació Cannàbica juntament amb efectius de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Rubí i la de Sant Cugat, de l’Àrea de Recursos Operatius (ARRO) i de la Unitat Canina amb l’autorització de la jutgessa del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 6 de Rubí.

En el moment en què es va efectuar la intervenció policial hi havia una quarantena de persones, la majori consumint substàncies estupefaents. Arran de les declaracions d’aquestes persones es va saber que l’associació s’havia convertit en un comerç de substàncies estupefaents on els socis podien comprar, consumir i treure a l’exterior sense cap control.

En el registre fet al local es va comissar una gran quantitat de substàncies estupefaents, especialment marihuana, haixix i altres derivats. A més, es van comissar 80 paquets de tabac que estaven a la venda, presumptament.

Finalment es va detenir el secretari de l’associació i el tresorer per un presumpte delicte contra la salut pública. Més endavant també es van detenir el president de l’associació pel mateix delicte i un dels treballadors que va quedar imputat.

Els detinguts han quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial. El local de l’Associació Cannàbica ha quedat precintat per ordre judicial.

Switch to mobile version