Autor Cinema, teatre i televisió
18 Juliol 2014 a 17:30

Simis contra humans a “El amanecer del planeta de los simios”

el amanecer del planeta de los simios

@ainamarcobal

La continuació de El origen del planeta de los simios arriba als cinemes per seguir la història del clan simi dirigit pel César, interpretat per l’actor Andy Serkis, conegut per encarnar animals, monstres i criatures a la gran pantalla. L’aposta infantil d’aquesta setmana és Avions: Equip de rescat amb les aventures estrambòtiques del Dusty, l’avió que ja vam conèixer a la primera part de la producció. Completa la cartellera destacada Amanecer de la tarragonina Belén Macías, film que explica la lluita per recuperar una filla.

____________________________________________________________________________________________

EL AMANECER DEL PLANETA DE LOS SIMIOS (DOWN OF THE PLANET OF THE APES)

CIÈNCIA FICCIÓ. Dirigida per: Matt Reeves. Repartiment: Andy Serkis, Jason Clarke, Kodi Smith-McPhee i Gary Oldman.

El clan de simis genèticament evolucionats sota les ordres de César veuen trencada la seva pau quan apareix un grup d’humans que ha sobreviscut al virus que va desolar la vida a la Terra deu anys enrere. Els dos clans es disputaran el lideratge per ser l’espècie dominant al planeta.

____________________________________________________________________________________________

AVIONS: EQUIP DE RESCAT (PLANES: FIRE & RESCUE)

ANIMACIÓ D’AVENTURES. Dirigida per: Roberts Gannaway.

L’avió Dusty i l’helicòpter Blade Ranger, els dos amb problemes de motor, hauran de salvar tota la població d’un devastador incendi al Parc Nacional de Pic Pistó. En Dusty sabrà després d’aquesta experiència què vol dir ser un heroi.

____________________________________________________________________________________________

MARSELLA

DRAMA. Dirigida per: Belén Macías. Repartiment: María León, Goya Toledo, Noa Fontanals, Eduard Fernández i Àlex Monner.

La justícia va retirar la custòdia de la filla de la Sara, la Marie de 4 anys. Va anar a viure amb la Virginia i l’Alberto. Ara té 9 anys, i els jutges decideixen tornar la nena a la Sara. Les dues emprenen un camí cap a Marsella per trobar el pare biològic. Tot i així, la Virginia no es fa enrere i se suma al viatge on les disputes seran constants entre aquestes dues dones fortes.

____________________________________________________________________________________________

EL LOBO DETRÁS DE LA PUERTA (O LOBO ATRÁS DA PORTA)

DRAMA. Dirigida per: Fernando Coimbra. Repartiment: Leandra Leal, Milhelm Cortaz i Fabiula Nascimento.

Una nena és segrestada. La comissaria, els pares i la principal sospitosa, amant del pare de la nena, donen testimonis diferents dels fets. Entre ells les relacions seran difícils amb una situació que els duu a l’extrem de les seves possibilitats.

____________________________________________________________________________________________

LA CHICA DEL 14 DE JULIO (LA FILLE DU 14 JULLIET)

COMÈDIA. Dirigida per: Antonin Peretjatko. Repartiment: Vimala Pons, Vincent Macaigne, Marie-Lorna Vaconsin i Grégorie Tachnakian.

El govern francès decideix acabar amb la crisi fent que només es facin vacances durant el mes de juliol. En Pator es va creuar amb una jove molt bonica al Louvre el dia 14 de juliol i amb el seu amic Hector farà tot el possible per seduir-la. Els dos joves, la noia del museu i la seva amiga Charlotte van junts a la platja enmig d’un ambient enrarit per la gent que no pot fer vacances.

____________________________________________________________________________________________

VOY A SER MAMÁ (100% CACHEMIRE)

COMÈDIA. Dirigida per: Valérie Lemercier. Repartiment: Valérie Lemercier, Gilles Lellouche, Samatin Pendev i Marina Foïs.

L’Aleksandra i el Cyrille és una parella moderna que ho té tot, excepte fills. Això canvia quan arriba l’Aleksei, un nen rus de set anys.

____________________________________________________________________________________________

CORAZÓN DE LEÓN

COMÈDIA. Dirigida per: Marcos Carnevale. Repartiment: Guillermo Francella, Julieta Díaz, Mauricio Dayuub i Jorgelina Aruzzi.

Una advocada comparteix bufet amb el seu exmarit. Un dia, perd el telèfon mòbil, i un home desconegut, en León, la truca per tornar-li. Tot i la diferència d’alçada, els dos es faran més que amics, ja que en León és un prestigiós arquitecte amb una personalitat a l’alçada de qualsevol.

____________________________________________________________________________________________

EYJAFJALLAJOKULL (O SIMPLEMENTE “EL VOLCÁN)

COMÈDIA. Dirigida per: Alexandre Coffre. Repartiment: Valérie Bonneton, Danny Boon, Denis Ménochet i Albert Delpy.

Aquesta comèdia, que fa broma del seu títol, explica la història de l’Alain i la Valérie, una parella de divorciats, que hauran de viatjar a Grècia on es casa la seva filla. L’erupció del volcà islandès espatlla els seus plans i agreuja l’odi que senten cap a l’altre.

Switch to mobile version