Autor El temps
15 Juliol 2014 a 10:00

Sol i pocs núvols

Imatge del cel d'ahir

Foto: Àlex Callao

Matí de sol i cel amb pocs núvols que amb el pas de les hores s’anirà cobrint fins a tenir un cel força ennuvolat, tot i que en cap cas s’espera que pugui ploure. Els núvols es concentraran sobretot a primeres hores  de la tarda però acabarem el dia novament amb sol i cel serè. Les temperatures se situen entorn als 28 graus de màxima i als 21 de mínima si bé en les hores centrals del dia i part de la tarda la sensació tèrmica podria ser d’una o dos graus més. Pel que fa a la humitat relativa aquesta se situarà entre el 43% i el 82%.

Per demà s’espera que hi hagi un dia semblant al d’avui, amb sol al matí i intervals de nuvolositat sobretot durant les primeres hores de la tarda i amb temperatures molt similars a les que tindrem avui.

Switch to mobile version