Autor Cultura
31 Juliol 2014 a 16:00

Som estiu! a Terrassa, del 6 al 8 d’agost

Tres concerts i una activitat infantil

Ars Horo

Ars Horo // Imatge cedida per Terrassa Cultura

Dins de la programació d’activitats d’estiu de l’àmbit de cultura de l’Ajuntament de Terrassa, Som Estiu i amb la col·laboració dels diversos districtes, els dies 6, 7 i 8 d’agost tindran lloc diverses activitats aptes per a tots els públics.

Per al dimecres, dia 6, a les 19h a la plaça del Primer de Maig, hi ha una activitat titulada Els jocs tronats del professor Crespin, que consistirà en diversos jocs, diferents i estrambòtics, dirigits a nens i nenes de totes les edats i també als adults. El professor Crespin és un inventor amant dels jocs, que va trobar uns plànols d’uns prototips d’alguns jocs coneguts, que alguns inventors havien descartat i ell els va treure a la llum. En aquesta activitat hi col·labora l’Associació de Veïns de Sant Pere Nord.

Per al dijous, dia 7, també a les 19h, a la plaça de Can Roca, hi haurà un concert de Noelia Ortiz, una cantautora que ofereix, en els seus concerts, versions dels grans cantautors hispano-parlants, com Silvio RodríguezIsmael SerranoMaria Rozalén… i també presenta temes propis, en els quals expressa els seus sentiments. Noelia Ortiz actua acompanyada d’una intèrpret de llengua de signes catalana, Yolanda Rodríguez, perquè vol transmetre la màgia de les seves lletres puguin sentir-la o no; i també del violinista Jason Perera.

En aquesta activitat hi col·laboren l’Apesote (Associació de Persones Sordes de Terrassa i l’Associació de Veïns Poble Nou – Zona Esportiva.

Pel mateix dia 7, a les 20.30h al Castell Cartoixa de Vallparadís, els Ensemble Ars Horo, oferirà el 7è cicle Sons del Temps, amb un concert de Música medieval i tradicional en l’àmbit de la Mediterrània. Aquesta formació neix per un interès en la investigació i interpretació de músiques procedents dels països limítrofes al mediterrani, i realitza un recorregut pel patrimoni musical de la música tradicional i medieval de l’àmbit mediterrani, com Castella, Occitània, el País Valencià, Grècia, Turquia, Macedònia, Azerbaijan i Macedònia.

L’activitat, que organitza el Museu de Terrassa, té un preu de 5€.

Finalment, el divendres 8 d’agost, a les 21h, al Parc de Gernika – Zona pícnic de Torre-Sana, hi haurà un concert del grup Cuarta Fusión, que és un grup terrassenc que ofereix versions de cançons conegudes com Una nube blancaNoches de bohemiaParaules d’amorRomance anónimo Se me olvidó otra vez, tot plegat en un entorn ideal com és l’espai verd del Parc de Gernika, al barri de Torre-Sana. Aquesta activitat compta amb la col·laboració de l’Associació de Veïns de Torre-Sana, l’Associació de Veïns Vilardell i l’associació Dones amb empenta.

Switch to mobile version