Autor Motor
4 Juliol 2014 a 15:00

Tot a punt per les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme

Entrada gratuïta

Pre_24H_Moto_2

El Circuit de Barcelona-Catalunya viurà a partir d’avui tres intensos dies amb el millor ambient de la resistència motociclista de la mà de les 24 Hores de Catalunya.

Els 46 equips inscrits participaran  a partir de les 16h i fins les 17.30h en els entrenaments lliures i un cop finalitzats aquests i fins les 20h en els qualificatius.

Per a classificar-se a la cursa, cada pilot de l’equip haurà de marcar un temps de qualificació que no podrà excedir de 2’06’’999 per a les categories Open Superbikes, Superstock 1000 i EWC i 2’09’’999 per a les Superstock 600, en condicions de pista seca. Aquesta primera jornada es tancarà amb els entrenaments nocturns, per tal d’habituar-se a la pista en condicions nocturnes. Començaran a les 22h i finalitzaran a les 23.30h. Aquestes són les condicions en que es trobaran els pilot durant 9 hores de les 24 que es disputaran. En aquests entrenaments els pilots estan obligats a completar com a mínim 5 voltes.

Serà dissabte quan arrencarà aquesta 20ª edició de les 24 Hores de Catalunya de motociclisme, amb sortida en forma d’espiga i sobre el traçat GP FIM del Circuit de Barcelona-Catalunya de 4.727 metres.

Durant el cap de setmana es podrà gaudir  de les Jornades tècniques de divulgació i suport al sector de la motocicleta, organitzades pel Circuit i per l’Ajuntament de Barcelona i que van orientades a explicar les últimes novetats del sector de la moto. Les places són limitades a 100 persones i es pot inscriure a  http://w41.bcn.cat. També es podrà gaudir de la II Barcelona Smart Moto Challenge (smartmotochallenge.org) i el Test &Ride de motos elèctriques al pàdoc del Circuit o de l’exposició de la nova moto elèctrica de Bultaco, la Bultaco Rapitan.

D’altra banda, dissabte a les 13h la trobada motociclista Barcelona Harley Days 2014 organitzarà una ruta guiada al Circuit de Barcelona-Catalunya on els participants podran completar 3 voltes al Circuit.

Els aficionats podran gaudir gratuïtament de les 24 hores  de Catalunya de Motociclisme així com viure l’ambient previ al pàdoc i visitar el pit-lane durant els moments pprevis a l’inici de cursa.

 

Switch to mobile version