Autor Cultura
5 Juliol 2014 a 14:00

Txarango a la Festa Major de Terrassa

Alegria, bon ambient i rialles entre públic i grup

[wzslider info=”true”]

Txarango, va tocar ahir a la nit, 4 de juliol, al Parc dels Catalans. El concert va començar a les 22:00h i va finalitzar quasi a les 00:00h, dues hores de bon ambient i disbauxa entre grup i audiència. El concert estava integrat a la gira La Tempesta.

Entre l’audiència hi destacava la gent jove però també hi havia famílies i parelles adultes que gaudien del bon ambient del concert i la Festa Major. La complicitat entre el grup i els espectadors va ser màxima, com el moment en que entre el públic van sortir espontanis realitzant castellers o encenent bengales al mig d’algunes cançons, deixant, no només als cantants, sinó també a la resta de públic, bocabadats.

El grup no es va centrar només en cançons del seu últim àlbum, Som Riu, sinó que també van cantar cançons dels altres, Benvinguts al llarg viatge i Welcome to Clownia. El concert es va iniciar amb una de les cançons més sonades: Músic de Carrer, fent honor al propi grup i a la cultura en general. Algunes de les cançons més ovacionades van ser: Som Riu, Benvinguts, Esperança, Governant, Quan tot s’enlaire i no deixis de caminar.

Entre cançó i cançó el cantant, Alguer Miquel, es dirigia al públic animant-lo per seguir amb la festa i donant les gràcies; però en certs moment feia alguna critica a la política actual, en defensa de la cultura. Però no només el grup va fer referències polítiques, entre el públic van començar a sentir-se crits per la Independència.

Per acabar, el grup es va acomiadar, però gràcies als crits eufòrics del públic van tornar i van realitzar un bis llarg que no va decebre pas als seguidors. Com a comiat final van realitzar la tradició d’un selfie amb tot el públic.

Txarango

Txarango és un grup de música que toca cançons que fusionen reggae, cúmbia, dub, pop i salsa. El grup està composat per músics del Ripollès, Osona i la Garrotxa. Les lletres de Txarango destaquen per endinsar-se dins el món del circ i el clown.

El grup participa a varis festivals com Canet Rock, l’Acampada Jove,…

@crisnocete

Switch to mobile version