Autor Sanitat
4 Juliol 2014 a 16:00

Un nou reconeixement pel laboratori ambiental de Mina, Aigües de Terrassa

Va ser dimecres a Cabrils

Imatge cedida per Mina, Aigües de Terrassa

Imatge cedida per Mina, Aigües de Terrassa

En un acte celebrat aquest passat dimecres a Cabrils, la Sra. Marta Brull, directora del Laboratori Ambiental, va rebre de mans de l’Hble. Sr. Josep M. Pelegrí, Conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural el Reconeixement per la seva contribució en la implementació de sistemes de qualitat en el sector agroalimentari.

La contribució del laboratori de Mina, Aigües de Terrassa, ha estat per la seva participació en el grup d’assessors dels exercicis d’intercomparació del Laboratori Agroalimentari del Departament, Programa Inter 2000, en la especialitat de microbiologia dels aliments, un instrument necessari per assegurar la qualitat dels resultats analítics per a la resta de laboratoris del sector agroalimentari.

laboratori MINA

Imatge cedida per Mina, Aigües de Terrassa

El Programa INTER2000 és el circuit d’assaigs d’aptitud dirigit als laboratoris del sector agroalimentari i organitzat des del Laboratori Agroalimentari del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya.

Aquests circuits d’assaigs d’aptituds permeten als laboratoris disposar d’un mitjà que garanteix la fiabilitat dels resultats. així doncs, Mina, Aigües de Terrassa segueix mantenint la seva aposta per la qualitat.

Switch to mobile version