Autor Futbol
28 Agost 2014 a 18:00

22ª edició del Torneig Hyundai Solmacar de Futbol Base

Hi participen 33 equips de 15 clubs diferents

Presentació del 22è Torneig Hyundai Solmacar de Futbol Base // Foto: Joan Murcia

Presentació del 22è Torneig Hyundai Solmacar de Futbol Base // Foto: Joan Murcia

Ahir es va presentar la 22a edició del Torneig Internacional Hyundai Solmacar de Futbol Base, en una roda de premsa a càrrec de Joan Celma, Director General del Club Natació TerrassaEduard Quemada, cap de màrqueting i comunicació del grup CSM – que, per tercer any consecutiu, col·labora en l’organització del torneig, enguany a través de la seva marca Hyundai – i Miguel Ángel Campo, responsable de futbol del CN Terrassa.

El torneig tindrà lloc en dos caps de setmana: des de demà, divendres 29 d’agost, fins el diumenge 31, i el dissabte 6 i diumenge 7 de setembre. Per quart any consecutiu, aquest torneig serà de dimensió internacional, gràcies a la presència d’un equip japonès, l’Urawa Red Diamonds, en la categoria cadet, i també comptarà amb la participació de la pedrera de dos clubs de primer nivell, el RCD Espanyol i el Reial Saragossa, que aportaran brillantor a un torneig ja consolidat en el calendari de la pretemporada de les categories inferiors.

En el torneig hi participaran 33 equips de 15 clubs diferents, amb un total d’entre 550 i 600 jugadors: els ja esmentats, l’amfitrió, el CN Terrassa, la Damm, el Cornellà, el San Gabriel, el Manresa, el Sant Andreu, el Rubí, el Sant Ildefons, l’EFO 87 C, el Can Rull Rómulo Tronchoni, el Júnior i l’Horta.

Es disputaran un total de 44 partits. D’aquests, 36 seran el primer cap de setmana, i 8 el segon. Des de demà i fins el diumenge 31, jugaran les categories Cadet A, Infantil A i Aleví A. Els Cadets i els Infantils, amb cinc i quatre equips respectivament, es desenvoluparan pel sistema de lligueta de tots contra tots. Pel què fa als alevins, hi ha dos grups amb quatre equips cadascun, i hi haurà una fase de grups, quarts de final, on s’enfrontaran en funció de la seva classificació, i semifinals.

El dissabte, 6 de setembre, es reprendrà la competició, amb els partits de les categories Infantil B, Infantil C, Juvenil A, Cadet B i Aleví E; i el diumenge, dia 7, les categories Aleví C, Aleví D i Juvenil B. Totes aquestes es resoldran pel format de partit únic.

No es cobra cap tipus d’entrada per presenciar els partits.

Tots els resultats es podran seguir a la pàgina de Facebook del Club Natació Terrassa.

Switch to mobile version