Autor Cultura
27 Agost 2014 a 12:00

Actuacions castelleres d’aquest cap de setmana

Els Minyons a Sitges, i els Castellers de Terrassa a Matadepera

Minyons de Terrassa

Imatge d’arxiu dels Minyons de Terrassa // Foto: Antonio Pérez

Per aquest cap de setmana, des de divendres 29 d’agost fins a diumenge, 31 d’agost, hi ha programades diverses actuacions castelleres.

Els Minyons de Terrassa actuaran el diumenge, 31 d’agost a Sitges, acompanyats dels Xiquets de Reus i la Colla Jove de Castellers de Sitges, en el marc de la Festa Major de Sitges. L’actuació serà a les 18.30h a la plaça de l’Ajuntament. Els malves van completar la millor actuació que ha presenciat la plaça de l’Ajuntament d’Igualada en descarregar el 5 de 8, el 9 de 8 i el 3 de 9 amb folre. El primer tram de la temporada de la colla egarenca ha estat impecable, amb bones actuacions que han inclòs, en totes les ocasions, castells de gamma extra, i es plantegen mantenir els números de cara al segon tram.

Els Castellers de Terrassa, per la seva banda, actuaran el diumenge 31 a la Festa Major de Matadepera, acompanyats dels Castellers d’Esparraguera, a les 18.00h a la plaça de l’Església. Els egarencs, pel mateix dia, han programat una taula rodona per fer una valoració de la primera part de la temporada i veure com encararan la segona part, que se’ls presenta intensa amb diverses actuacions per endavant.

Els Castellers de Castellar actuaran en dues ocasions aquest cap de setmana: el divendres 29 d’agost, a partir de les 20.00h, a la Festa Major de Sant Llorenç Savall, a la plaça Major; i el diumenge 31 a la plaça Doctor Puig a Sant Feliu del Racó, en motiu, també, de la Festa Major. Els castellarencs són una colla molt jove, que es va formar el 2013 i va ser batejada a l’abril d’aquest any 2014, que encara no ha realitzat cap construcció de 7.

Switch to mobile version