Autor Cinema, teatre i televisió
30 Agost 2014 a 10:00

Aquest cap de setmana no et perdis…

Dissabte 30 i diumenge 31

"Qué les pasa a los hombres"

“Qué les pasa a los hombres”

Dissabte

TVE

Cinema espanyol a les 22.00 amb “Atasco en la nacional”.

Els Montoro se’n van de vacances a la platja valenciana de Cullera, i de camí es queden atrapats en un embús a la carretera nacional. Un matrimoni cansat, dos bessons adolescents, i un nen petit poden ser una bomba de rellotgeria. A més, quan arriben a l’apartahotel que havien reservat, els informen que han rellogat el seu apartament per arribar tard sense avisar. Malgrat aconsegueixen un altre allotjament, les condicions són bastant desagradables.

Aquesta pel·lícula estrenada l’any 2007 i dirigida per Josetxo San Mateo, compta amb les interpretacions d’Anabel Alonso, Malena Gracia, Luisber Santiago, Ana Polvorosa, Pablo Carbonell i Christian Casani entre d’altres. La majoria d’ells, actors reconeguts de l’escena còmica espanyola.

Antena 3

A les 22.10 sessió de comèdia amb “Qué les pasa a los hombres”.

El film americà estrenat l’any 2009 és un recull de diverses històries que tenen com a protagonista a l’amor, i es creuen a la ciutat de Baltimore. L’obsessió del nostre entorn per la tecnologia en lloc de fomentar el contacte humà; la pressió en la que es converteix la rutina del matrimoni, o la obsessió en la recerca del príncep blau, són els objectius d’aquestes histories plantejades des d’un punt de vista còmic per cinc dones diferents.

Sota la direcció de Ken Kwapis, treballen en aquesta cinta actors com Kevin Connolly, Ginnifer Goodwin, Jennifer Connelly, Justin Long, Drew Barrymore, Jennifer Aniston, Scarlett Johansson, Kris Kristofferson, Bradley Cooper i Ben Affleck.

TV3

A les 22.00 cinema d’acció amb “El principiante”.

Un cap de setmana més Clint Eastwood apareix a la petita pantalla amb un film d’acció. Després de l’assassinat del seu company, l’agent Pulovski, un veterà policia amb mal caràcter, començarà a treballar amb el principiant Ackerman, un jove amb problemes emocionals que comença a conèixer la professió. Pulovski intentarà atrapar als assassins del seu antic company, una poderosa organització dedicada al robatori i revenda de cotxes de luxe. Malgrat els conflictes inicials, ambdós policies hauran d’entendre’s per localitzar el cervell de la organització.

Actors com Sonia Braga, Charlie Sheen, Raul Julia, Tom Skerritt, Pepe Serna, Lara Flynn Boyle, i Marco Rodríguez completen el repartiment d’aquest film dirigit i protagonitzat per Eastwood.

———————————————————————-

Diumenge

TVE

A les 22.00 la pel·lícula de la setmana és “El libro de Eli”.

En un futur apocalíptic, 30 anys després d’una aniquilació gairebé total de la societat civilitzada, uns quants humans sobreviuen en un ambient increïblement hostil i àrid. Violacions, canibalisme, i salvatgisme imperen en unes ciutats derruïdes on el més fort i el que posseeix l’aigua imposa la seva llei. Vagant per la carretera, un guerrer solitari es dirigeix a l’oest amb una sola missió: protegir un misteriós llibre que porta a la seva motxilla.

Aquesta és la història que explica la pel·lícula americana protagonitzada per Denzel Washington, estrenada l’any 2010 i dirigida per Albert Hughes i Allen Hughes.

Telecinco

A les 21.00 sessió d’animació amb “Alvin y las ardillas 3”.

La tercera entrega de la saga Alvin y las ardillas arriba a la petita pantalla el diumenge al vespre. En aquest cas, els petits esquirols s’embarquen en un creuer de luxe i acaben en una illa deserta, però aviat descobriran que no és tan deserta com sembla.

Estrenada l’any 2011 i dirigida per Mike Mitchell compta amb les interpretacions i veus d’Andy Buckley, David Cross, Jenny Slate, i Jason Lee, entre d’altres.

Switch to mobile version