Autor Cinema, teatre i televisió
13 Agost 2014 a 09:30

Aquesta setmana no et perdis…

Dimecres 13, dijous 14 i divendres 15 d’agost

The Italian Job

The Italian Job

Dimecres

TV3

Cinema italià a les 21.55 amb “Perdona, però vull casar-me amb tu”.

La segona part del film “Perdona si et dic amor”, basada en el best-seller de l’escriptor i guionista Federico Moccia, arriba a la petita pantalla dirigida de la mà del mateix autor.

Alex i Niki estan més enamorats que mai després de tornar d’un viatge fantàstic a l’illa de Blu. Niki torna a veure les seves amigues però un seguit de canvis posaran a prova la seva amistat. Alex torna a quedar amb els seus antics amics i s’adona que tots han passat per dificultats en els seus respectius matrimonis.

TVE

A les 22.30 cinema bèlic amb “Doce del patíbulo”.

El film americà de l’any 1967, és un dels més comercials del seu director Robert Aldrich, congeut per pel·lícules com  “¿Qué fue de Baby Jane?”, o “Veracruz”. Es tracta de la història del comandant Reisman, un oficial dels Estats Units distingit pel seu valor en la campanya d’Itàlia durant la Segona Guerra Mundial. Malgrat la disciplina no és el seu fort i les relacions amb els seus superiors són tenses, degut al seu brillant historial militar li encarreguen una missió especial però altament perillosa.

Reisman serà l’encarregat d’assaltar una fortalesa nazi i acabar amb tots els seus ocupants, alts càrrecs del règim. Per a fer-ho haurà de sotmetre a un duríssim entremaent dotze convictes militars que reben el perdó per sotmetre’s a aquesta operació.

Antena 3

A les 22.40 cinefília amb “The Italian Job”.

Dirigida per F. Gary Gray, aquesta cinta americana explica la història de Charlie Croker i la seva banda de lladres. Després d’haver estat traits per un dels membres la banda decideix recuperar el botí amb un nou cop. Per aconseguir-ho però, hauran d’introduir-se en el sistema de control de trànsit de la ciutat de Los Ángeles, manipular-lo i crear l’embús més gran de la història per poder fugir.

Estrenada l’any 2003 el film compta amb un repartiment de luxe encapçalat per Mark Wahlkberg, Charlize Theron, Eduard Norton, Fausto Callegarini, Jason Statham, Mos Def, Donald Sutherland i Seth Green.

Telecinco

A les 22.30 sessió de thriller amb “Efectos secundarios”.

Estrenada l’any passat, la pel·lícula de Steven Soderbergh explica la història de Martin, el marit d’Emily Taylor. Un près que és alliberat després de complir una condemna de quatre anys per tràfic d’influències. Poc temps després, Emily estampa el cotxe contra un mur de formigó en un aparent intent de suicidi.

Jonathan Banks, el seu psiquiatra, pateix per la seva seguretat, però accepta donar-la d’alta amb la condició que segueixi assistint amb regularitat a la teràpia. Emily proba una sèrie d’antidepresius sense cap resultat, fins que en un segon intent de suicidi porta el seu psiquiatra a receptar-li un tractament que encara està en fase experimental. El fàrmac comença a produir efectes secundaris inespreats que poden acabar destruint les vides de tots els implicats.

Un film que compta les interpretacions de Catherin Zeta-Jones, Channing Tatum, Marnie Gummer, Rooney Mara, Michelle Vergara Moore, Vladimi Versailles, Jude Law i Vinessa Shaw.

———————————————————————-

Dijous

TVE

A les 22.30 es reemet la miniserie “Los mosqueteros”.

Estrenada a RTVE el 30 de juliol d’enguany, la miniserie de la BBC produida al 2014 basada en el clàssic d’Alejandro Dumas compta amb Luke Pasqualino, Tom Burke, Howard Charles i Santiago Cabrera per donar vida a D’Artagnan, Athos, Porthos i Aramis respectivament.

La història explica com a la França del segle XVII, els mosqueters Athos, Porthos i Aramis lluiten per protegir la pàtria i el rei dels seus enemics. Al mateix temps, el jove D’Artagnan, que busca venjança per la mort del seu pare, es convertirà en el seu millor aliat per enfrontar-se al cardenal Richelieu.

 ———————————————————————-

Divendres

La2

A les 22.20 el desenllaç de “Napoleón”.

Aquest divendres “El Cine de La2” ofereix els dos darrers capítols d’aquesta miniserie europea, la més cara de la història. Rodada l’any 2002 és un repàs complet de la vida política, militar i amorosa de Napoleó. Amb un repartiment que inclou Christian Clavier, Gerard Depardieu, Isabella Rossellini, John Malkovich i Alexandra Maria Lara és una superproducció de luxe.

TV3

A les 21.55 la gran pel·lícula amb “El clan dels trencalossos”.

Aquesta producció de Columbia Pictures, Paramount Pictures, MTV Films, Happy Madison Productions i Callahan Filmworks, explica la història del jugador de futbol americà Paul Crewe (Adam Sandler) i de l’entrenador universitari Nate Scarborough (Burt Reynolds).

Durant la seva condemna a la presó, Crewe i  i Scarborough formen un equip amb altres presoners per jugar un partit contra els guàrdies. Una comèdia americana estrenada l’any 2005.

Switch to mobile version